Φρέσκα αρωματικά φυτά και βότανα, Nostos Organic Herbs

Ποιοι είμαστε

Καλώς Ήλθατε

Η εμπειρία στο τομέα της γεωργίας που αποκτήθηκε κατά τη διάρκεια των χρόνων αλλά και η αγάπη για την φύση και την παράδοση μας έδωσε τη δυνατότητα να δημιουργήσουμε τη δική μας παραγωγική - εμπορική εταιρεία.

Έτσι το 2015 ιδρύουμε την “Nostos Organic Herbs” με σκοπό την παραγωγή, μεταποίηση, τυποποίηση και εμπορία των αρωματικών - φαρμακευτικών προϊόντων.

Σήμερα καλλιεργούμε βιολογικά, στη σκιά του μυθικού Ολύμπου και σε υψόμετρο άνω των 600 μέτρων, συνολικά 60 στρέμματα με αρωματικά- φαρμακευτικά φυτά, τα οποία τυποποιούμε σε ιδιόκτητους αποθηκευτικούς χώρους στην Ρητίνη Πιερίας.

Τα προϊόντα της Nostos organic herbs έχουν καταφέρει να δημιουργήσουν πολύ μεγάλη ζήτηση στην εγχώρια αγορά, την ευρωπαϊκή αγορά και τις αραβικές χώρες, λόγω της άριστης αρωματικής και γευστικής ποιότητας τους που σε συνδυασμό με τις υψηλές προδιαγραφές παραγωγής - επεξεργασίας - τυποποίησης, μας δίνουν την ανταγωνιστική δυνατότητα να εξάγουμε μεγάλο μέρος της παραγωγής μας.

Παραγωγή

Παραγωγή Ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων.

Η κύρια δραστηριότητα των αγροκτημάτων μας είναι να παράγουν και εξάγουν τα δικά μας προϊόντα.

Παράγουμε και εμπλουτίζουμε τις καλλιέργειες μας από δικά μας φυτώρια, προκειμένου να εξασφαλιστεί ότι είναι απαλλαγμένα από ιούς που μπορούν να βλάψουν τα προϊόντα.

Πιστοποίηση

Η εταιρεία μας προσπαθεί πάντα για τη βελτίωση των συστημάτων ελέγχου της ποιότητας σε όλους τους τομείς, προκειμένου να διασφαλιστεί η φρεσκάδα, υγιεινή, και την καθαριότητα των προϊόντων μας. Συστήματα ελέγχου υψηλής ποιότητας είναι επιτακτική ανάγκη, προκειμένου να κερδίσουμε την ικανοποίηση των πελατών και να ανταποκριθούμε με τα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα.

Αναλύσεις Ποιότητας

Εφαρμόζεται πλήρη σειρά αναλύσεων ποιότητας για τη διασφάλιση της υγιεινής και της φρεσκάδας των προϊόντων μας.

Φυσική ανάλυση : Τα προϊόντα μας ελέγχονται πάντα για: χρώμα, οσμή, γεύση, και εμφάνιση.

Μικροσκοπική ανάλυση : Η μικροσκοπική ανάλυση εφαρμόζεται για τη διασφάλιση ότι τα προϊόντα μας είναι απαλλαγμένα στο 99%, απά οποιαδήποτε ξένη ύλη.

Μικροβιολογική ανάλυση : Εξετάζει την υγιεινή και την καθαρότητα των προϊόντων μας.

Ανάλυση φυτοφαρμάκων : Εφαρμόζεται προκειμένου να διασφαλίζεται ότι δεν υπάρχει κανένα ίχνος φυτοφαρμάκων στην καλλιέργεια.

Πιστοποιητικά : Στα αγροκτήματα μας εφαρμόζουμε την ολοκληρωμένη διαχείριση και είναι πιστοποιημένα βιολογικά από την “ΒΙΟΕΛΛΑΣ ΑΕ”


Τα Βότανα

Γνωρίστε τα Βότανα καλύτερα μέσα από την Nostos Organic Herbs.

Βιολογική Καλλιέργεια Βοτάνων

Τι είναι οι βιολογικές καλλιέργειες και γιατί διαφέρουν από τις αντίστοιχες συμβατικές; Μας προσφέρουν κάτι περισσότερο και αν ναι τι είναι αυτό που θα μας κάνει να τις προτιμήσουμε;

Οδηγός Βοτάνων με βάση την Ασθένεια

Η βοτανοθεραπεία είναι μια υπόθεση που απαιτεί τόμους ολόκληρους για να αναλυθεί, ο παρακάτω οδηγός θα βοηθήσει κυρίως αυτούς που είναι στην αρχή να γνωρίσουν τις ευεργετικές ιδιότητες των βοτάνων.

Περί Βοτάνων

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν επιλέγουμε ένα κατάστημα που εμπορεύεται βότανα; Πως ξεχωρίζουμε την ποιότητα του βοτάνου; Τι πρέπει να προσέχουμε στην αποθήκευση τους;